pátek 17. května 2013

Digiscrapbookový časopis číslo 3/2012

Ahoj scrapbookoví nadšenci,

přinášíme Vám již čtvrté číslo našeho časopisu Digiscrap.cz. Jak se stalo dobrým zvykem, tak zhruba po dvou měsících přicházíme s novým vydáním. Tentokrát již s letním, snažíme se jím přivolat krásné letní počasí a nejen je.

Připravily jsme pro Vás články s pravidelnými rubrikami, rozhovor, opět si něco vyrobíme a také si samozřejmě pochutnáme. Na závěr Vás čeká překvapení!

Pro jistotu si zopakujeme pravidla, která se vážou k našemu časopisu. Byly bychom rády, kdybyste nám je pomáhali dodržovat. NIKDY si časopis nepřeposílejte mezi sebou, nebo nedávejte adresu ke stažení k dispozici dalším lidem. Dejte jim naši mailovou adresu, ať se přihlásí k odběru.

Aktuální číslo časopisu je pro čtenáře registrované na digiscrap.cz@gmail.com vždy zdarma. Je rozesíláno v den vydání.

Pokud jste zde noví a máte zájem o naše starší čísla - tak ta jsou zpoplatněna symbolickým poplatkem ve výši 20 Kč za jedno číslo (pro přesnost uvádíme, že vyšla čísla 1/2012, 1/2013 a 2/2013).

Líbilo by se Vám prezentovat svoji práci jako reklamu v našem časopise? Napište nám a my Vám obratem zašleme naše podmínky inzerce.

Časopis distribuujeme pouze elektronicky -  ve formátu .pdf, vzhledem k jeho velikosti může v případě pomalého připojení na internet jeho stahování chvíli trvat. (Pokud si nevíte rady jak jej rozbalit, přečtěte si návod v předcházejícím článku).

Spolupracujeme s tiskárnou, u které je možné objednat tisk časopisu. Tato služba je již ovšem placená. Letní číslo vyjde na 230 Kč včetně poštovného.

Přejeme Vám příjemné počtení a děkujeme za případné ohlasy.


za redakci Jana/Jk2x