sobota 26. října 2013

Časopis Digiscrap.cz č. 04/2013

Milé čtenářky a čtenáři časopisu

Digiscrap.cz.


Jak jste jistě zaznamenali, startujeme s malým skluzem a čtvrté číslo je publikováno o trochu později. Věřím, že jste si o letních prázdninách dostatečně odpočinuli a nabrali síly.


Dovolím si Vás tedy provést dalším číslem. Projdeme se krásně barevným podzimem až k zasněženým Vánocům. Tentokrát budou v duchu vánočních dortů a nových modních trendů.

Čeká Vás opět zajímavý rozhovor, přehled top 12 layoutů. Nebude chybět článek o podzimních radovánkách. Aby jste se nenudili, máme pro vás návod na výrobu originální sukénky na halloweenskou párty. Provedeme Vás přehledem kitů, aby Vám neuniklo nic důležitého z domácích i zahraničních materiálů. Uvaříme si dobrou dýňovou polévku a upečeme skořicové šneky.

Jazýčky Vám podráždíme u exkluzivního návodu na vánoční dort.

Dále se naučíme používat kreslící nástroje v Gimpu, seskládat vánoční pohlednici a nebude chybět ani Váš oblíbený fotokoutek – tentokráte budeme fotit v listí.

Celou tuto parádu uzavře rekapitulace letní soutěže o tvorbu zrnkového kalendáře, informace o právě chystané akci Dobrotofocení pro Matěje a dárek pro Vás.



A jen opakuji....
moc Vás prosíme o jednu jedinou věc - nepřeposílejte si časopis mezi sebou. Potřebujeme, aby všechny kopie časopisu šly od nás přímo k Vám – abychom věděly, kolik vás je – a abychom mohly časopis nadále vydávat zdarma, je počet čtenářů to hlavní, s čím můžeme vyjednávat s případnými obchodními partnery o reklamě.


pro odběr časopisu se prosím přihlašte na mailu


Starší čísla je možné zakoupit za symbolických 20 Kč


za redakci
IriCreative – Iri Dvořáková

Žádné komentáře:

Okomentovat