neděle 27. ledna 2013

Digiscrapbookový časopis číslo 1/2013


Milé čtenářky a čtenáři časopisu

Digiscrap.cz.

Jak jste jistě zaznamenali, Startujeme s malým skluzem a druhé číslo je publikováno o trochu později. Jak jsem již psala v naší FBskupině, nemoci nechodí po horách, ale po lidech a na zásadní období nám nefungovala šéfredaktorka. Věřím, že se nezlobíte a již nedočkavě hltáte tyto řádky. Další číslo jsem pro Vás šefovala já, věřím, že bude vidět, jak jsem se s tím mazlila.

Dovolím si Vás tedy provést dalším číslem. Je zaměřeno, jak už jste z titulní stránky poznali, na zimní radovánky a svátek sv. Valentýna.

Čekají Vás opět zajímavé rozhovory, přehled top 12 layoutů. Nebude chybět ani zábavný (možná i poučný) příběh o lyžování, kde pořádně promrzneme a trochu si natlučeme, ale nebojte, vše nakonec dobře skončí. Na zahřátí Vás provedeme přehledem kitů, aby vám neuniklo nic důležitého z domácích i zahraničních materiálů. Uvaříme si několik lahodných horkých nápojů a vychutnáme si je u vyprávění o sv. Valentýnu.
Mlsné jazýčky zabrousí k receptu na úžasný jahodový dort a společně si umotáme vločku z papírových proužků.

Dále se naučíme používat fotomasky v Gimpu i Photoshopu a nebude chybět ani Váš oblíbený fotokoutek - Jak fotit na sněhu. Zajímavý článek o podnikání pro nás připravila členka WaterLo Project Čelenka.
Celou tuto parádu uzavřou anketa a dárečky pro Vás.

A jen opakuji....
moc Vás prosíme o jednu jedinou věc - nepřeposílejte si časopis mezi sebou. Potřebujeme, aby všechny kopie časopisu šly od nás přímo k Vám – abychom věděly, kolik vás je – a abychom mohly časopis nadále vydávat zdarma, je počet čtenářů to hlavní, s čím můžeme vyjednávat s případnými obchodními partnery o reklamě.

Pro odběr časopisu se prosím přihlašte na e-mailu:


Starší čísla je možné zakoupit za symbolických 20 Kč


za redakci
IriCreative – Iri Dvořáková

3 komentáře:

  1. Děkuji za krásný časopis, který určitě potěší, zabaví, poradí.

    OdpovědětVymazat
  2. Milé dievčence, veľmi sa chcem poďakovať za prácu ktorý pre nás robíte, za skvelé rady, super čítanie a hlavne tentokrát ma potešilo že som sa dostala medzi 12 TOP, čo ma teda veľmi prekvapilo a keď ma v poslednej dobe akosi "opúšťa" motivácia, toto ma znova naštartovalo a budem sa zdokonaľovať. Ešte raz, veľká vďaka.
    Dadula

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za skvělý časopis, je v něm plno skvělých nápadů, rad …

    OdpovědětVymazat